Hoe kiest u de juiste schrobmachine?

Alle schrobmachines zijn ontworpen vanuit de gedachte om een uitstekende reinigingskwaliteit te koppelen aan de eis om het werk voor de operator zo eenvoudig mogelijk te maken. Een goede ergonomie, eenvoudig onderhoud en lage productiekosten zijn daarom standaard bij alle machines.

Naast de zeer complete standaarduitrusting is elke machine te voorzien van vele opties naar keuze. Alle machines kunnen op deze manier optimaal worden aangepast aan de specifieke eisen.

RCM schrobmachines zijn naar keuze leverbaar met traditionele schijfborstels of met walsborstels, de grote zit schrobmachines zijn uit te voeren met extra veegborstels links en/of rechts. Alle machines (excl. de Bit) zijn uitgevoerd met een eenvoudig te wisselen en
4-zijdig te gebruiken dweilrubber. In plaats van schijfborstels kunnen voor een intensieve reiniging ook uitwisselbare pads gemonteerd worden.
Heeft u kleine oppervlaktes tot max. 5.000 m² dan kunt u het beste kiezen voor een loop schrobmachine. Indien uw oppervlakte vanaf 3.000 m² is een zit schrobmachine prettig vanwege comfort, groter waterreservoir een grotere batterijcapaciteit.

Deel op social mediaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin