BMWT certificaat wederom verlengd

Koenen Intern Transport B.V. heeft zijn BMWT certificaat weten te verlengen. Voor zowel het mobiel intern transport als het statisch opslagmaterieel. De jaarlijks terugkerende externe audit is op 23 juni 2016 afgenomen door TÜV Rheinland Nederland B.V. en succesvol afgerond.

BMWT is een keurmerk voor kwaliteitsmanagement. Dit betekent dat Koenen Intern Transport B.V. de juiste procedures gebruikt om een constante kwaliteit te leveren. Om dit te meten wordt onder andere gekeken naar de veiligheid van machines en gereedschappen, klantgerichtheid, de vaardigheden van medewerkers en het productieproces. Omdat er zoveel verschillende onderdelen onderzocht worden, is het keurmerk voor Koenen Intern Transport B.V. een belangrijke graadmeter van de kwaliteit en de ontwikkeling van onze onderneming.

De Vereniging BMWT is de brancheorganisatie van importeurs en fabrikanten van Bouwmachines, Magazijninrichtingen, Wegenbouwmachines en Transportmaterieel. De BMWT, opgericht op 1 maart 1950, richt zich vooral op het behartigen van de collectieve belangen van de leden. Veilig werken met materieel staat centraal. De BMWT levert daar een belangrijke bijdrage aan door een systeem van veiligheidskeuringen en het verstrekken van opleidingscertificaten.

Deel op social mediaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin